Babylon's Fall

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 3 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Babylon's Fall keert terug tijdens E3

Platinum Games liet tijdens de Square Enix stream weer even van zich horen met betrekking tot Babylon's Fall. De game werd voorzien van een nieuwe trailer.

Het is inmiddels al een jaar of drie sinds Babylon's Fall werd aangekondigd tijdens E3. Sindsdien is er vrij weinig over de game naar buiten gebracht. Square Enix Presents tijdens E3 2021 bleek echter het juiste podium om een nieuwe trailer te tonen. In de game behoor je tot een groep krijgers die de sentinels heten. Met de Gideon Coffins moet je de Toren van Babel zien te bestormen.

Babylon's Fall heeft nog geen releasedatum ontvangen.

BRON E3

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?