Babylon's Fall

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 3 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Spelersaantal Babylon’s Fall op nieuw dieptepunt

Het Steam-spelersaantal van Babylon’s Fall heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Dat blijkt uit de cijfers van Steamcharts, een website dat bijhoudt hoeveel mensen tegelijkertijd een game spelen op Steam.

Claudia had al weinig goeds te zeggen over Babylon’s Fall in haar review en bijna iedereen lijkt het met haar eens te zijn. Volgens Steamcharts speelden op die 13 april maar acht mensen tegelijkertijd de co-op rpg. Dat is geen goed teken. Hoewel het spelersaantal van Babylon’s Fall de volgende dag weer boven de honderd zat, blijft het het aantal spelers voor een game die net een maand uit is heel laag.

onbekend

Babylon’s Fall is nu uit op de pc en de PlayStation 4/5.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?