Bandai Namco deelt magische nieuwe Park Beyond-DLC

-

Vandaag brengt de nieuwste DLC voor Park Beyond, Beyond the Skies of Arabia, nieuwe avonturen en magie naar het populaire themapark managementspel.

Bandai Namco presenteerde een korte impressie van deze nieuwe DLC met een kersverse trailer op hun Amerikaanse YouTube-kanaal. Beyond the Skies of Arabia introduceert themaparkkaarten, entertainers en winkelgebouwen geïnspireerd door de verhalen van Scheherazade. Spelers kunnen nieuwe campagne missies spelen waarin ze innovator Sofia helpen bezoekers te redden van defecte teleporters. De DLC biedt ook nieuwe achtbaankarretjes en modules zoals de Portal en Spinning Lock, die portal-fysica introduceren. Daarnaast voegt de DLC nieuwe attracties toe, waaronder de Star Map en Power Loop 1.0, en meer dan 230 gethematiseerde decorstukken. Bekijk hieronder de kersverse trailer:

Park Beyond en de nieuwe DLC zijn nu beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Bron: YouTube (Bandai Namco Entertainment America)

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Park Beyond

Ontwikkelaar:

Limbic Entertainment

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

16 juni 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord