Trailer: Gratis update en eerste DLC van Park Beyond onthuld

Geplaatst:

Park Beyond ontvangt binnenkort een gratis patch met meerdere performance- en gameplayverbeteringen. Daarnaast verwelkomt de simulatiegame volgende maand downloadbare content.

Enkele maanden geleden verscheen Park Beyond in de winkelschappen. De game werd destijds relatief onverschillig ontvangen, waaronder in onze eigen Park Beyond review. De game had enkele duidelijke problemen, zoals de vele bugs en het gebrek aan variatie in thema’s en attracties.

Daar lijkt nu enigszins verandering in te komen als we de laatste trailer van de game mogen geloven. Park Beyond krijgt namelijk een patch die meerdere veranderingen met zich meebrengt. Na het installeren van de update kunnen spelers rekenen op verbeteringen op het gebied van performance, de bezoekersflow, de missiescope en meer. Daarnaast ontvangt de game volgende maand de Beyond eXtreme DLC en wordt het mogelijk om je park te delen met je vrienden door de toevoeging van Park & Prefab Sharing.

De releasedatum van Park Beyonds nieuwe Beyond eXtreme DLC is op 29 september. De 2.0 patch met meerdere gameplay- en performanceverbeteringen verschijnt dezelfde dag.

Bron: BANDAI NAMCO
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Park Beyond

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 juni 2023

Ontwikkelaar

Limbic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord