Trailer: Chicken Run komt naar Park Beyond

Geplaatst:

Kippen, de kippen van Chicken Run, zijn de pretparken in Park Beyond binnengedrongen. Dat werd aangekondigd met een trailer.

Park Beyond verscheen eerder dit jaar op verschillende platformen. In augustus verscheen de eerste gratis update voor Park Beyond en nu is de eerste betaalde dlc genaamd Chicken Run: Dawn of the Nugget uitgekomen. Deze uitbreiding brengt verschillende attracties en decoraties uit de animatiefilm Chicken Run naar de game. Fans die Park Beyond hadden gereserveerd kunnen deze uitbreiding gratis claimen en anders is die nu te koop voor 15 euro. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

De Chicken Run Park Beyond-uitbreiding is nu beschikbaar op de pc, Xbox Series, Xbox One en de PlayStation 4/5. Lees hier Anita's Park Beyond review.

Bron: Bandai Namco

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Park Beyond

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 juni 2023

Ontwikkelaar

Limbic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord