Bandai Namco's gamedivisie behaalde 2,9 miljard winst

Geplaatst:
Aangepast: 11 mei 2023 16:11

De gamedivisie van Bandai Namco behaalde in 2022 een totale winst van 2,9 miljard dollar. Dit blijkt uit het fiscale rapport dat het bedrijf onlangs deelde over het jaar 2022.

Wat vooral opvalt uit het rapport, is dat Bandai Namco over het fiscale jaar een sprong van 11% heeft gemaakt en 7,3 miljard dollar omzet heeft bereikt. De uitgever praat in het rapport niet over specifieke cijfers per game die ze uit hebben gegeven afgelopen jaar. Hun belangrijkste titels voor het jaar waren One Piece Odyssey, JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R, Digimon Survive, Dragon Ball: The Breakers, en natuurlijk de aanhoudende verkoop van Elden Ring, dat als een maand overbleef in het vorige boekjaar van het bedrijf. Momenteel is er een DLC voor Elden Ring in de maak. De gamedivisie van Bandai Namco lanceerde 62 titels en verkocht 48,3 miljoen exemplaren. Volgend jaar wil het 40 nieuwe games uitbrengen en 48 miljoen exemplaren verkopen.

Bandai Namco winst

Bandai Namco voorspelt voor het fiscale jaar dat eindigt op 31 maart 2024 een netto-omzet van 7,4 miljard dollar.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot One Piece Odyssey

Series

One Piece

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 januari 2023

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord