Trailer: Reunion of Memories dlc voor One Piece Odyssey aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 5 april 2023 22:55

Er is een nieuwe uitbreiding onderweg voor One Piece Odyssey. Deze DLC heet Reunion of Memories en verschijnt binnenkort voor alle versies van de game.

De wereld van One Piece Odyssey wordt binnenkort verruimd met een nieuwe uitbreiding. Middels een teaser trailer heeft uitgever Bandai Namco bekendgemaakt dat Reunion of Memories binnenkort beschikbaar wordt gemaakt voor de game. De uitbreiding brengt de Straw Hat Crew weer terug naar Memoria nadat ze een duistere verschijning tegenkomen die erg op Lim lijkt. De kubus die nodig was om te ontsnappen is verdwenen, dus moeten Luffy en zijn maatjes weer een manier zien te vinden om te ontsnappen.

Wanneer de Reunion of Memories uitbreiding beschikbaar is, is nog niet bekend. Bandai Namco geeft vooralsnog aan dat de dlc binnenkort verschijnt.

Bron: Bandai Namco
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot One Piece Odyssey

Series

One Piece

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 januari 2023

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord