Trailer: Nieuwe One Piece Odyssey trailer toont Water Seven

Geplaatst:

Bandai Namco heeft een nieuwe uitgebreide gameplaytrailer onthuld voor One Piece Odyssey. De trailer brengt ons naar de hoofdstad van het water: Water Seven.

Vorige maand bracht Bandai Namco al een uitgebreide One Piece Odyssey gameplaytrailer naar buiten en nu is het tijd voor een tweede. Waar de vorige trailer al behoorlijk wat van de wereld liet zien, borduurt deze tweede gameplaytrailer daar rustig op verder. Specifiek richt de trailer zich op Water Seven. Een oceanisch metropool waar de strohoeden zich ook in de manga naar toe begeven. In One Piece Odyssey is dat dus zeker niet anders en zijn ze op zoek naar een scheepsbouwer. In onderstaande trailer zien we weer nieuwe locaties, maken we kennis met een aantal personages en wordt gameplay getoond.

Op 13 januari 2023 verschijnt One Piece Odyssey voor pc, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Bandai Namco
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot One Piece Odyssey

Series

One Piece

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 januari 2023

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord