Battleborn

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 3 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , MOBA
  • Gameliner score

Battleborn servers zijn permanent offline

De hero shooter Battleborn is op geen enkele manier meer speelbaar. Servers van de game zijn afgelopen weekend permanent offline gegaan.

Vorige maand maakte uitgever 2K Games bekend dat de online dienst van Battleborn definitief wordt beëindigd. Spelers kregen uiteindelijk nog een week om aan de slag te gaan met de game. In de tussentijd was 2K Games bezig om Battleborn te verwijderen van alle digitale winkels. Afgelopen weekend was het dan zover om ook de servers te deactiveren. Hierdoor is Battleborn op geen enkele manier meer speelbaar ongeacht of je een fysieke of digitale versie van de game hebt. Battleborn raakte haar populariteit kwijt en werd al gauw een free-to-play game. Haar laatste update was dan ook in oktober 2017.

onbekend

Battleborn was vanaf gisteren op geen enkele manier meer speelbaar.

BRON support.2k.com

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?