Battleborn

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 3 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , MOBA
  • Gameliner score

Video: Battleborn-trailer geeft training voor de open bèta

Vanaf vandaag is de open bèta voor Battleborn speelbaar voor de PlayStation 4. Spelers doen er goed aan om eerst de nieuwste trailer te bekijken waarin de basis van de game wordt uitgelegd door Oscar Mike en ISIC. De open bèta van Battleborn start op 13 april ook voor de pc en Xbox One, en is voor alle platformen speelbaar tot en met 18 april.

Battleborn verschijnt 3 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?