Battleborn

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 3 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , MOBA
  • Gameliner score

Battleborn sluit servers in 2021

Battleborn sluit haar servers in 2021. De game is nu ook niet meer in digitale gamewinkels te verkrijgen.

Misschien ken je Battleborn nog wel, de Hero Shooter van 2K Games. De Shooter verscheen in mei 2016, een kleine drie weken voor Hero Shooter-grootmeester Overwatch verscheen. Battleborn raakte hierdoor een beetje ondergesneeuwd, maar wist toch een groep loyale fans te verkrijgen. Nu is de koek echter echt op voor de shooter. Uitgever 2K Games heeft dan ook aangekondigd dat de servers van Battleborn in januari 2021 gaan sluiten. In de aanloop naar het offline gaan van de servers is de game nu ook niet meer te verkrijgen in digitale gamewinkels. Ook verdwijnt volgend jaar de mogelijkheid om speciale in-game valuta aan te schaffen. In 2017 werd al bekendgemaakt dat Battleborn geen nieuwe content meer krijgt.

onbekend

Battleborn is momenteel nog te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. In januari 2021 gaan de servers offline.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?