Battleborn

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 3 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , MOBA
  • Gameliner score

Battleborn vanaf eind januari niet meer te spelen

Vanaf eind deze maand is het niet meer mogelijk om Battleborn te spelen. Eind januari worden de servers namelijk opgeheven.

Battleborn is een multiplayer MOBA shooter ontwikkeld door Gearbox Software. De game verscheen in 2016 en werd over het algemeen met iets meer dan een voldoende ontvangen, zoals je ook kunt lezen in onze review van Battleborn. De game heeft door de jaren heen een trouwe spelersbasis weten te vergaren en werd ook regelmatig voorzien van updates. Helaas was dit allemaal niet genoeg en werd in november 2019 al aangekondigd dat de Battleborn servers in 2021 gesloten worden. Gearbox Software heeft nu onthuld dat vanaf 25 januari alle servers offline gaan. Dit houdt echter niet alleen in dat je de game straks niet meer online kunt spelen. Ook de singleplayer content van de game is straks niet meer speelbaar. Om de singleplayer content te kunnen spelen, moet de game namelijk ook verbonden zijn met de online servers. Battleborn-schrijver Aaron Linde geeft in een reeks tweets dan ook aan dat het met het sluiten van de servers lijkt alsof de game straks nooit heeft bestaan.

Battleborn is nog tot 25 januari te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Gearbox Software

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?