PROTOTYPE

  • Ontwikkelaar Radical Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 juni 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Begrijp het verhaal van Prototype

In een nieuwe video van de game Prototype gaat de executive producer, Tim Bennison, in op het verhaal achter het spel. Bennison vertelt wat de karakters drijft en wat hun motivatie is om de dingen te doen die ze doen.

Het verhaal begint in ieder geval in een ziekenhuis. Je wordt voor dood aangenomen en de doktoren zijn net van plan om je open te snijden voor een autopsie. Helaas voor de artsen leef je nog, en is je eerste doel om uit het ziekenhuis te komen. Hoe de rest van het verhaal zich ontplooit kun je hieronder in de video zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?