PROTOTYPE

  • Ontwikkelaar Radical Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 juni 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Prototype eerste Xbox 360 game met 7.1 geluid

De Xbox 360 heeft alleen een mogelijkheid om 5.1 geluid te creëren, terwijl de PlayStation 3 7.1 geluid kan maken, maar Radical, de ontwikkelaar van Prototype, heeft het voor elkaar gekregen om 7.1 geluid te krijgen op de Xbox 360.

Prototype was al iets bijzonders, maar dankzij het 7.1 geluid zal het nog meer bijzonder zijn. Vooral dankzij de comptabiliteit met de Xbox 360. Kijk hieronder naar het filmpje voor meer informatie over het geluid.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?