PROTOTYPE

  • Ontwikkelaar Radical Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 juni 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Prototype komt nog voor deze zomer

Activision Blizzard heeft eindelijk de releasedatum van Prototype bekendgemaakt. De game, die ontwikkeld wordt door Radical Entertainment, komt op 5 juni naar Europa en zal verschijnen op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Mocht je toevallig in Amerika wonen, dan heb je een beetje pech en moet je vier dagen langer wachten: daar komt de game namelijk op 9 juni uit.

Ben je nog niet helemaal overtuigd door de game, en weet je niet zeker of dit nou jouw juni-aankoop moet gaan worden, check dan vooral deze trailer eens. In deze video wordt met tien redenen duidelijk uitgelegd waarom jij de game zou moeten hebben.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?