PROTOTYPE

  • Ontwikkelaar Radical Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 juni 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Tien redenen om Prototype te spelen

In Prototype bestuur je als gamer Alex Mercer, een genetisch gemuteerde gedaanteverwisselaar zonder herinneringen aan zijn verleden. Je volgt hem in zijn vastberaden missie om het mysterie van zijn bestaan op te lossen. Met zijn parkour-achtige stijl raast hij door het dichtbevolkte New York City waarbij hij iedereen die op zijn weg komt gebruikt om hun fysieke identiteit, herinneringen en mogelijkheden in zich op te nemen. Aangedreven door drie sleutelfacties bestaande uit Alex, de Blackwatch (militairen) en een virusuitbraak die bekend staat als de Infected, wagen de spelers zich in een diep, duister complot dat al 40 jaar duurt!

In een nieuwe trailer van deze game worden maar liefst tien redenen opgesomd waarin staat waarom jij deze game absoluut niet mag missen. De game komt uit in het tweede kwartaal van dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?