Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Bethesda komt pc-gamers tegemoet met gratis games

Fallout 76 heeft op zijn zachts gezegd een stroeve start achter de rug. Als je in het bezit bent van Fallout 76, dan heeft Bethesda als goedmakertje een cadeautje in petto; drie gratis games.

Bethesda kon vlak na de release van Fallout 76 weinig goeds doen voor de boze menigte en strooide in het begin zelfs wat extra zout in de wonden. Inmiddels is het Amerikaanse bedrijf bezig alle scherven bij elkaar te vegen en de gamers tegemoet te komen. Om de pijn die Fallout 76 tot nu toe heeft bezorgd een beetje te verzachten, krijgt iedereen die de game vanaf het begin gespeeld heeft drie gratis games. Deze games komen in de vorm van de Fallout Classic Collection en deze bundel bestaat uit Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics. Let op; de Fallout Classic Collection is alleen beschikbaar voor pc. Ook console spelers krijgen deze bundel dus voor de pc.

Deze geste van Bethesda wordt in januari 2019 beschikbaar gesteld.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?