Bethesda mikt met Starfield op meerdere generaties consoles

Geplaatst: 3 juli 2018 07:00
Aangepast: 13 juli 2018 16:56
-

Bethesda heeft in een recent interview bekendgemaakt dat Starfield op meerdere generaties platformen uit kan komen. De uitgever die op dit moment al de handen vol heeft aan Fallout 76 en het langverwachte Elder Scrolls 6, heeft een grootse RPG in ontwikkeling die enigszins onder de radar door lijkt te vliegen.

Starfield is dit jaar officieel aangekondigd en heeft zelfs op E3 tijd en ruimte gekregen (ha!), maar meer is nog niet bekend. Tod Howard heeft te kennen gegeven dat het hun eerste nieuwe IP sinds 25 jaar, een echte singleplayer game is. De game zit echter al in de hoofden van de ontwikkelaars sinds 2004 en is een geregistreerd merk sinds 2015. Bijzonder is de uitspraak dat ze mikken op de volgende generatie hardware, maar de game nog best op de huidige generatie uit kan komen. Hierbij nogmaals de teaser om jullie geheugen even op te frissen.

Tod Howard heeft ook aangegeven dat het DNA van Bethesda onmiskenbaar erin zit. Of dit dan betekent dat het slechts een sci-fi Fallout of Skyrim wordt, moet tijd doen blijken.

Bron: Eurogamer

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Ontwikkelaar:

Bethesda Game Studios

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

6 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord