Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Bethesda staat mogelijk een rechtszaak te wachten vanwege Fallout 76

Bethesda heeft de afgelopen tijd bakken kritiek te verduren gekregen. De release van Fallout 76 is allerminst verlopen zoals ze bij Bethesda vooraf hadden gehoopt. Nu lijkt er zelfs een rechtszaak te komen omdat veel mensen ontevreden zijn.

Advocatenkantoor Migliaccio & Rathod LLP zijn op dit moment op zoek naar mensen die ontevreden zijn over de aankoop van Fallout 76, met als doel een rechtszaak tegen de ontwikkelaar aan te spannen. De reden hiervan is dat de game technisch gezien dusdanig tekort schiet, dat de consumenten een niet deugdelijk product hebben aangeschaft. Bethesda is tot op heden niet voornemens de mensen hun geld terug te betalen en dat valt lang niet bij iedereen in goede aarde. Of het advocatenkantoor ook echt genoeg mensen weet te strikken om een groepsvordering te kunnen indienen bij de rechter valt nog te bezien.

onbekend

Het ziet er dus niet al te rooskleurig uit voor Bethesda. Vind jij het terecht dat gamers hun geld terug eisen?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?