Bethesda zwicht en geeft toch Canvas tas aan Fallout 76 gedupeerden

Geplaatst:
Aangepast: 1 maart 2019 12:13

Het internet is boos en met goede reden. Bezitters van de Fallout 76 Collector's Edition kregen in plaats van een mooie canvas tas een lachwekkende nylon zak. Na een eerdere poging om het goed te maken, zwicht Bethesda toch onder de druk.

Het was je misschien al opgevallen, maar menig Fallout 76-speler was niet blij. Niet alleen omdat Fallout 76 in onze review werd beloond met een relatief lage beoordeling, maar omdat de Collector's Edition niet de beloofde items bevatte. Vorige week kwam Bethesda al met een compensatie van 500 Atoms, maar dat was natuurlijk niet genoeg. Gelukkig ziet de ontwikkelaar de ernst van de situatie in en krijgen de bezitters van de Collector's Edition toch de beloofde tas. Wees er echter snel bij! De teruggave loopt namelijk tot 31 januari!

Wil jij die goedkope zak inruilen voor het product dat je had verwacht? Check dan de support page van Bethesda.

Bron: Bethesda
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord