Call of Duty: Modern Warfare 3

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 8 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Binnenkort aan de slag met Modern Warfare 3 DLC

Over een paar dagen kunnen Elite-gebruikers van de Xbox 360-versie van Call of Duty: Modern Warfare 3 aan de slag met nieuwe DLC. Het betreft twee nieuwe multiplayer-maps en een special ops missie.

Decommission is één van de multiplayer-maps. Deze kaart is vrij groot en speelt zich af op een kerkhof voor schepen. Je zult hier dan ook veel verstop plekken vinden en een strategisch gevecht aan moeten gaan.

De andere map is Offshore. Deze speelt zich af op een olieplatform midden in de zee. In deze map zullen veel explosieven zitten zoals tonnen met olie en ander brandbaar spul.

De Special Ops missie heet 'Vertigo'. Deze speelt zich af in een hotel in Dubai. Je moet middels een RPG vele helikopters uit de lucht halen en het einde van de operatie zien te halen.

De downloadable content zal op 17 juli verschijnen voor de Elite-gebruikers. Voor anderen zal hij een dag later uitkomen op de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?