Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Skate 2

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 23 januari 2009
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Binnenkort Skate 2 demo te downloaden via Xbox Live?

Voor alle Skate fans is er wellicht goed nieuws, want het gerucht gaat dat binnenkort de demo van Skate 2 te downloaden zal zijn via Xbox Live Marketplace. Dat zou moeten gebeuren op 8 januari en misschien nog wel iets eerder.

Het gerucht wordt dankzij een actie op Xbox.com erg geloofwaardig. Daar wordt de demo namelijk in vorm van een actie weggegeven, en kun je vele andere Skate 2 goodies winnen. Op de site kun je het volgende lezen:

Download the free Skate 2 demo between January 8 - 15.

Deze uitspraak maakt ons er bijna zeker van dat de demo vanaf 8 januari te downloaden zal zijn. Als je echt zeker wilt zijn van de demo is het natuurlijk het beste om je gewoon in te schrijven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?