Skate 2

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 23 januari 2009
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Eindelijk Skate 2 demo

Er deden geruchten de ronde dat tussen 8 en 15 januari de demo van Skate 2 zou komen, en wellicht nog wel wat eerder dan 8 januari. Vanaf vandaag is het echter geen gerucht meer. Hoewel de demo dan niet vóór 8 januari verscheen, is de demo nu toch via Xbox Live Marketplace te downloaden.

De release van de game zelf is nu ook niet ver weg meer, want 31 januari zal de game overal verkrijgbaar zijn. De gamers die niet kunnen wachten tot de release kunnen zich nu in ieder geval tot die tijd uitleven met de demo.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?