Skate 2

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 23 januari 2009
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Nieuwe video Skate 2

Skate 2 laat ons, net als de originele Skate, anders skateboarden dan in de Tony Hawk games. Je moet veel meer inspanning gebruiken om een mooie trick te maken. Dit viel bij veel mensen in de smaak. Daarom komt Skate 2 om het succes nog even te bevestigen.

Vandaag is er een promofilmpje verschenen voor de game. Dit indrukwekkend stukje monteerwerk laat ons zien wat de gemiddelde cijfers zijn die andere gamemagazines de game hebben gegeven en wat de gameplay inhoudt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?