Skate 2

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 23 januari 2009
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Valsspelers kunnen content Skate 2 kopen

Bij Gameliner bieden wij Skate 2 al sinds gisteren aan. De uitgever, Electronic Arts, biedt via de Xbox Live Marketplace downloadable content aan die de game wel heel makkelijk maakt.

Met het 'Time is Money' pakket van 400 Microsoft Points kan je alle skaters, locaties en accessoires meteen toegankelijk maken. Als het ware kan je dus content die al in het spel zit kopen en hoef je geen moeite te doen om het te verdienen. Het is niet de eerste keer dat Electronic Arts deze truc uithaalt. Bij Tiger Woods moet je ook al sinds 2007 voor cheatcodes bètalen.

Of de content ook bij de PlayStation Store verkrijgbaar gaat worden is nog niet duidelijk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?