Mass Effect

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

BioWare wil meer

Mass Effect is de gigantische RPG van RPG-boer BioWare. De game is al een tijdje uit voor de Xbox 360 en pc. Er is ook al downloadable content voor Mass Effect. Bring Down the Sky zorgde voor extra uren gameplay. BioWare zou graag meer extra content willen maken.

Wat het bedrijf precies wilt gaan doen, is nog onbekend. BioWare is nu druk bezig met Dragon Age en een tweede Mass Effect. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?