Eerdere Mass Effect Deluxe Edition-inhoud is nu gratis

Geplaatst: 5 mei 2021 19:20
Aangepast: 5 mei 2021 19:20
-

De inhoud van Mass Effect Deluxe Edition is nu gratis beschikbaar gesteld. Uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar BioWare hebben een downloadpakket van 1,7 GB samengesteld.

Een flink pakket dus, 1,7 GB. Het bestand omvat onder andere 88 muzieknummers uit de hele trilogie, waaronder een Resynthesis-single, twee digitale kunstboeken, twee digitale stripboeken en een digitale lithografie van het Normandische ruimteschip. Daarnaast is er een unieke 'custom key art creator-experience' beschikbaar gesteld, waarmee spelers hun eigen Mass Effect Legendary Edition 'key art' kunnen creeëren. De creaties kunnen vervolgens online worden gedeeld en gedownload, volgens Electronic Arts. Op moment van schrijven is er een stream gaande op het YouTube-kanaal van Mass Effect, waarbij de originele soundtracks van de game allemaal voorbijkomen:

Mass Effect kwam op 21 maart 2017 uit en is te spelen op pc, Xbox One, Series X|S, PlayStation 4 en 5. Onlangs werd de releasedatum van Mass Effect Legendary Edition onthuld.

Bron: Electronic Arts

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mass Effect

Ontwikkelaar:

BioWare

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

23 november 2007

Pc, Xbox 360

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord