Mass Effect

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

EA bezit BioWare, Mass Effect multiplatform?

BioWare ontwikkelde met Mass Effect een gigantische RPG die exclusief voor de Xbox 360 en PC waren. Nu Electronic Arts BioWare in zijn bezit heeft, zijn er misschien plannen om de game multiplatform te maken.

Een anonomie medewerker van Electronic Arts vertelde dat dit deel en de rest van de trilogie naar de PlayStation 3 zou komen. Dit zou het bedrijf doen om meer geld te verdienen. Meer consoles betekent meer consumenten en dat betekent meer omzet.

Er is nog geen officiële bekendmaking, maar deze zal tijdens de GDC komen, die begint vanaf 23 maart. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?