Bit: Creative Assembly vervult wens terminaal zieke fan met Total War: Three Kingdoms

Geplaatst: 21 mei 2019 11:30
Aangepast: 21 mei 2019 11:30
-

Creative Assembly vervulde onlangs de wens van een terminaal zieke Total War-fan met een copy van Total War: Three Kingdoms. De fan was zo ziek, dat hij de releasedatum van de game volgens zijn arts niet zou halen.

Gebruiker TheMissingLink5 plaatste een aantal dagen geleden een oproep op Reddit voor zijn terminaal zieke broer Robbie. Robbie lijdt aan leukemie en is een enorme fan van de Total War-serie. Zijn laatste wens was dan ook om Three Kingdoms, de nieuwste Total War-game, te kunnen spelen. Ten tijde van de Reddit-post ging het erg slecht met de broer van TheMissingLink5. Volgens zijn arts zou hij de releasedatum van Three Kingdoms op 24 mei waarschijnlijk niet halen. TheMissingLink5 plaatste daarom een oproep via Reddit, die uiteindelijk bij ontwikkelaar Creative Assembly onder de aandacht kwam. De ontwikkelaar gaf Robbie een copy van Three Kingdoms, enkele dagen voor de release van de game, om zijn laatste wens te eren.

In de Reddit-post vertelt TheMissingLink5 dat Robbie erg genoten heeft van de game. Helaas is Robbie op 19 mei overleden.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: THREE KINGDOMS

Ontwikkelaar:

Creative Assembly

Uitgever:

SEGA

Release:

23 mei 2019

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord