Trailer: Nieuwe Dynasty Mode komt naar Total War: Three Kingdoms

Geplaatst: 1 augustus 2019 21:28
Aangepast: 1 augustus 2019 21:48
-

Volgende week verschijnt er een spiksplinternieuwe modus voor Total War: THREE KINGDOMS. Bovendien is deze nieuwe toevoeging volledig gratis verkrijgbaar.

Creative Assembly en Feral Interactive zijn voor deze nieuwe modus de samenwerking aangegaan met Intel, dat intensief heeft meegewerkt aan de Dynasty Mode. In deze nieuwe modus neem je het op tegen waves van vijanden en moet je zo lang mogelijk zien te overleven. Een beproefd concept dat we ook van veel andere franchises kennen. Als je van een beetje uitdaging houdt, dan kun je zelf instellen hoe groot de hordes met vijanden zijn en kunt je het opnemen tegen 960 vijanden per unit. Een maand geleden bracht de nieuwe Reign of Blood uitbreiding ook behoorlijk wat bloedvergieten met zich mee.

De gloednieuwe Dynasty Mode is vanaf 8 augustus gratis beschikbaar voor Total War: THREE KINGDOMS.

Bron: Creative Assembly
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: THREE KINGDOMS

Ontwikkelaar:

Creative Assembly

Uitgever:

SEGA

Release:

23 mei 2019

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord