Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Total War: THREE KINGDOMS

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 23 mei 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Total War: Three Kingdoms en Last Call BBS naar Game Pass

Er zijn opnieuw twee nieuwe games onderweg naar Xbos Game Pass. Het gaat hierbij om Total War: Three Kingdoms en Last Call BBS.

Xbox blijft het aanbod voor Xbox Game Pass updaten met nieuws games en binnenkort worden er weer twee aan de service toegevoegd. Dit werd bekendgemaakt op het Twitteraccount PC Game Pass. De grootste titel van de twee is met afstand Total war: Three Kingdoms. Met deze strategie-game speel je grote veldslagen na die hebben plaatsgevonden in het China van vroeger. Daarnaast komt ook Last Call BBS naar Game Pass. Last Call BBS is een verzameling van tal van puzzelgames.

Total War: Three Kingdoms is vanaf 21 juni speelbaar op Xbox Game Pass. Last Call BBS laat iets langer op zich wachten en is vanaf 5 juli te vinden op Xbox' service.

BRON PC Game Pass

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?