Total War: Three Kingdoms en Last Call BBS naar Game Pass

Geplaatst: 16 juni 2022 22:30
-

Er zijn opnieuw twee nieuwe games onderweg naar Xbos Game Pass. Het gaat hierbij om Total War: Three Kingdoms en Last Call BBS.

Xbox blijft het aanbod voor Xbox Game Pass updaten met nieuws games en binnenkort worden er weer twee aan de service toegevoegd. Dit werd bekendgemaakt op het Twitteraccount PC Game Pass. De grootste titel van de twee is met afstand Total war: Three Kingdoms. Met deze strategie-game speel je grote veldslagen na die hebben plaatsgevonden in het China van vroeger. Daarnaast komt ook Last Call BBS naar Game Pass. Last Call BBS is een verzameling van tal van puzzelgames.

Total War: Three Kingdoms is vanaf 21 juni speelbaar op Xbox Game Pass. Last Call BBS laat iets langer op zich wachten en is vanaf 5 juli te vinden op Xbox' service.

Bron: PC Game Pass
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: THREE KINGDOMS

Ontwikkelaar:

Creative Assembly

Uitgever:

SEGA

Release:

23 mei 2019

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord