DREAMS

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 14 februari 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score

Bit: Fan maakt intro Marvel's Spider-Man na in Dreams

Dreams is nog maar een kleine twee weken in de Early Access beschikbaar, maar er worden flink wat indrukwekkende creaties gemaakt. Zo maakte een fan de intro van Marvel's Spider-Man na in Dreams.

Volgens ontwikkelaar Media Molecule is Dreams een creatieve game waarin je zo goed als alles kunt maken wat je maar kunt bedenken. Tamir Williams, een grote fan van Spider-Man, besloot daarom de intro van Marvel's Spider-Man na te maken. Nadat hij de animatie online had gezet, werd hij overspoeld met duizenden lovende reacties. Momenteel is de creatieveling bezig verschillende animatie-tutorials te maken voor iedereen die ook toffe animaties wil maken in Dreams.

Dreams is momenteel beschikbaar in Early Access op de PlayStation 4. Wanneer de game definitief uitgebracht wordt, is helaas nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?