Bit: Fan maakt intro Marvel's Spider-Man na in Dreams

Geplaatst:
Aangepast: 29 april 2019 11:05

Dreams is nog maar een kleine twee weken in de Early Access beschikbaar, maar er worden flink wat indrukwekkende creaties gemaakt. Zo maakte een fan de intro van Marvel's Spider-Man na in Dreams.

Volgens ontwikkelaar Media Molecule is Dreams een creatieve game waarin je zo goed als alles kunt maken wat je maar kunt bedenken. Tamir Williams, een grote fan van Spider-Man, besloot daarom de intro van Marvel's Spider-Man na te maken. Nadat hij de animatie online had gezet, werd hij overspoeld met duizenden lovende reacties. Momenteel is de creatieveling bezig verschillende animatie-tutorials te maken voor iedereen die ook toffe animaties wil maken in Dreams.

Dreams is momenteel beschikbaar in Early Access op de PlayStation 4. Wanneer de game definitief uitgebracht wordt, is helaas nog niet bekend.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dreams

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

14 februari 2020

Ontwikkelaar

Media Molecule

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord