Live-support gaat eindigen voor Dreams

Geplaatst:

Aan alles komt een einde, maar er is nog steeds hoop voor het gameplatform Dreams. Ontwikkelaar Media Molecule heeft het een en het ander gedeeld over de toekomst van het creatieve medium.

De hamvraag is natuurlijk als volgt: wat betekent het stopzetten van de live-support voor de spelers van Dreams? Er is goed nieuws en er is slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat Dreams geen contentupdates en in-game evenementen meer gaat ontvangen na 1 september. Het platform gaat zich niet verder uitbreiden. Er is echter wel geruststellend nieuws voor de spelers van Dreams. Nadat de live-support wordt beëindigd, kunnen spelers de game blijven spelen en al hun gemaakte ervaringen blijven intact. Je kunt je werk blijven delen met de rest van de wereld en de creativiteit van andere mensen ervaren. Dit is mogelijk, doordat er een servermigratie aanstaande is voor Dreams.

Lees hier onze review van Dreams.

Dreams is nu beschikbaar voor de PlayStation 4.

Bron: Media Molecule
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dreams

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

14 februari 2020

Ontwikkelaar

Media Molecule

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord