Check hier alle THQ Nordic Showcase content

DREAMS

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 14 februari 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score

Dreams later deze maand beschikbaar in VR

Het is dan toch eindelijk zover, Dreams komt naar de VR. De update is later deze maand beschikbaar.

Het was al een tijdje bekend dat Dreams een VR-uitvoering krijgt. Eind mei was ontwikkelaar Media Molecule op zoek naar testers voor Dreams VR. VR-ondersteuning is iets dat de Dreams-community al een tijdje wil zien. Media Molecule geeft daar nu gehoor aan, door Dreams aan het einde van de maand op de PlayStation VR te lanceren. Je kunt straks dan alle creaties spelen in virtual reality en ook je eigen levels volledig in VR maken.

Dreams is momenteel te spelen op de PlayStation 4. De game is vanaf 22 juli beschikbaar op PlayStation VR.

BRON Media Molecule

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?