Media Molecule zoekt testers voor Dreams VR

Geplaatst:
Aangepast: 25 mei 2020 08:56

Het ziet ernaar uit dat de creatieve game Dreams een virtual reality-uitvoering krijgt. Media Molecule zoekt namelijk testers voor Dreams VR.

Een paar maanden geleden lanceerde Media Molecule de ambitieuze creatieve game Dreams. Sinds de release hebben spelers talloze prachtige creaties in het leven geroepen en Media Molecule streeft er nu naar dat Dreams-levels als standalone games te verkopen zijn in de PlayStation Store. De community heeft echter aangegeven graag ook VR-support in de game te willen en het ziet ernaar uit dat Media Molecule gehoor gaat geven aan deze oproep. De Britse studio heeft namelijk aangegeven op zoek te zijn naar testers voor Dreams op de PlayStation VR. De test is beschikbaar voor fans die in Europa wonen en voor de moeite krijgen de testers een vergoeding van £200.

Dreams is momenteel te spelen op de PlayStation 4.

Bron: Media Molecule
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dreams

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

14 februari 2020

Ontwikkelaar

Media Molecule

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord