Check hier alle THQ Nordic Showcase content

DREAMS

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 14 februari 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score

Media Molecule zoekt testers voor Dreams VR

Het ziet ernaar uit dat de creatieve game Dreams een virtual reality-uitvoering krijgt. Media Molecule zoekt namelijk testers voor Dreams VR.

Een paar maanden geleden lanceerde Media Molecule de ambitieuze creatieve game Dreams. Sinds de release hebben spelers talloze prachtige creaties in het leven geroepen en Media Molecule streeft er nu naar dat Dreams-levels als standalone games te verkopen zijn in de PlayStation Store. De community heeft echter aangegeven graag ook VR-support in de game te willen en het ziet ernaar uit dat Media Molecule gehoor gaat geven aan deze oproep. De Britse studio heeft namelijk aangegeven op zoek te zijn naar testers voor Dreams op de PlayStation VR. De test is beschikbaar voor fans die in Europa wonen en voor de moeite krijgen de testers een vergoeding van £200.

onbekend

Dreams is momenteel te spelen op de PlayStation 4.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?