DREAMS

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 14 februari 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score

Zelfgemaakte levels in Dreams straks te verkopen

Wil je geld verdienen met het maken van games, maar niet in de gelegenheid om aan de slag te kunnen bij een ontwikkelstudio? Dan krijg je straks wellicht wel de mogelijkheid om je zelfgemaakte levels in Dreams te verkopen voor echt geld.

Toen de creatieve game Dreams werd aangekondigd, had Media Molecule grootste plannen met de game. In mijn review van Dreams kun je lezen dat ze die plannen meer dan waar hebben weten te maken. Media Molecule wil het nu echter nog een stapje verder gaan en makers de mogelijkheid geven om geld te verdienen met hun creaties. Daarom heeft de ontwikkelaar nu de Beta Evaluation in het leven geroepen waarmee contentmakers een aanvraag kunnen indienen voor het gebruiken van een zelfgemaakt Dreams-project buiten de game om. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een muzikant graag in Dreams een videoclip wil maken en deze uiteindelijk ook publiceren. Media Molecule wil hiermee kijken wat voor soorten aanvragen er binnenkomen en wat voor mogelijkheden er zijn voor het publiceren van projecten buiten het platform. Momenteel zijn creaties in Dreams enkel nog in de game zelf te bekijken. Daar kan dus later verandering in komen.

Dreams is momenteel te spelen op de PlayStation 4.

BRON Media Molecule

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?