Check hier alle THQ Nordic Showcase content

DREAMS

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 14 februari 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Dreams krijgt gratis demo via PlayStation Store

De creatieve gamebuilder Dreams krijgt een gratis demo. Deze kun je downloaden via de PlayStation Store.

Dreams kwam uit tijdens februari en ontving lovende recensies. De game geeft de speler de mogelijkheid om zelf games te bouwen, met alle vrijheid die daarbij komt kijken. In de demo krijg je een klein voorproefje van Dreams. Zo zijn er diverse levels die gemaakt zijn door de community die je kunt spelen. Deze levels zijn gekozen door Media Molecule zelf. De eerste hoofdstukken van de campaign zijn ook aanwezig, net zoals de tutorial hoe je zelf levels het beste kunt bouwen. Lees hier onze review van Dreams.

onbekend

Dreams is nu beschikbaar voor de PlayStation 4. De mogelijkheid bestaat dat Dreams naar de PlayStation 5 en pc komt.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?