Dreams krijgt mogelijke PS5 en pc release

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2020 14:31

Dreams is tot nu toe een groot succes op de PlayStation 4. Media Molecule zijn echter nu al bezig met de toekomst voor de creatieve gamebouwer.

Mark Healey, co-founder van Media Molecule, geeft aan dat de overstap naar PlayStation 5 een vanzelfsprekende vooruitgang is, mits Dreams het goed blijft doen op de PlayStation 4. Als je onze review van Dreams leest, moet dat wel goed komen. Ook heeft Healey wat uitgesproken over de pc-versie van Dreams. Hij zegt dat er op dit moment geen ontwikkeling bezig is, maar hij zou het graag verwelkomen in de toekomst. Hij geeft aan dat Sony daar echter een aandeel in hebben, aangezien Dreams nu een sterke exclusieve titel is voor de PlayStation.

Dreams is nu beschikbaar voor de PlayStation 4. Op welk platform hoop jij de game te kunnen spelen?

Bron: VGC
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dreams

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

14 februari 2020

Ontwikkelaar

Media Molecule

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord