Check hier alle THQ Nordic Showcase content

DREAMS

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 14 februari 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score

Dreams krijgt mogelijke PS5 en pc release

Dreams is tot nu toe een groot succes op de PlayStation 4. Media Molecule zijn echter nu al bezig met de toekomst voor de creatieve gamebouwer.

Mark Healey, co-founder van Media Molecule, geeft aan dat de overstap naar PlayStation 5 een vanzelfsprekende vooruitgang is, mits Dreams het goed blijft doen op de PlayStation 4. Als je onze review van Dreams leest, moet dat wel goed komen. Ook heeft Healey wat uitgesproken over de pc-versie van Dreams. Hij zegt dat er op dit moment geen ontwikkeling bezig is, maar hij zou het graag verwelkomen in de toekomst. Hij geeft aan dat Sony daar echter een aandeel in hebben, aangezien Dreams nu een sterke exclusieve titel is voor de PlayStation.

onbekend

Dreams is nu beschikbaar voor de PlayStation 4. Op welk platform hoop jij de game te kunnen spelen?

BRON VGC

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?