DREAMS

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 14 februari 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score

Dreams binnenkort in Early Access

Dreams, de game van LittleBigPlanet-ontwikkelaar Media Molecule, moet ergens dit jaar uitkomen. De ontwikkelaar heeft nu echter aangegeven dat de game binnenkort al in Early Access beschikbaar is.

De Early Access-release van Dreams moet ergens in het voorjaar plaatsvinden. Dit meldt studiodirecteur Siobhan Reddy in een blogbericht. De Early Access-versie van Dreams gaat zo'n dertig euro kosten en bevat alle tools die de ontwikkelaars zelf ook tot hun beschikking hebben om content aan de game toe te voegen. Deze Early Access-versie is vooral bedoeld voor contentmakers die met Dreams aan de slag willen. De Early Access is enkel digitaal verkrijgbaar via de PlayStation Store en is slechts beperkt verkrijgbaar. Wanneer je er graag mee aan de slag wilt, moet je er dus snel bij zijn.

onbekend

Dreams komt in 2019 uit voor de PlayStation 4. Vanaf dit voorjaar is de game in Early Access beschikbaar

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?