Dreams binnenkort in Early Access

Geplaatst:

Dreams, de game van LittleBigPlanet-ontwikkelaar Media Molecule, moet ergens dit jaar uitkomen. De ontwikkelaar heeft nu echter aangegeven dat de game binnenkort al in Early Access beschikbaar is.

De Early Access-release van Dreams moet ergens in het voorjaar plaatsvinden. Dit meldt studiodirecteur Siobhan Reddy in een blogbericht. De Early Access-versie van Dreams gaat zo'n dertig euro kosten en bevat alle tools die de ontwikkelaars zelf ook tot hun beschikking hebben om content aan de game toe te voegen. Deze Early Access-versie is vooral bedoeld voor contentmakers die met Dreams aan de slag willen. De Early Access is enkel digitaal verkrijgbaar via de PlayStation Store en is slechts beperkt verkrijgbaar. Wanneer je er graag mee aan de slag wilt, moet je er dus snel bij zijn.

Dreams komt in 2019 uit voor de PlayStation 4. Vanaf dit voorjaar is de game in Early Access beschikbaar

Bron: PlayStation Blog
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dreams

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

14 februari 2020

Ontwikkelaar

Media Molecule

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord