FIFA 19

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 28 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Bit: Gamer maakt in FIFA 19 wedstrijd Real Madrid - Ajax tot in detail na

Een paar weken geleden speelde Ajax de sterren van de hemel in de Champions League tegen Real Madrid. Dit heeft YouTuber Jugando con los Parceros geïnspireerd de wedstrijd tot in detail na te maken in FIFA 19.

In de samenvatting die hij heeft gemaakt zijn niet alleen de doelpunten en kansen te zien, maar ook de blessures aan de zijde van Real Madrid. Ook het VAR-moment waarbij Ajacied Mazraoui de bal ternauwernood binnen de lijnen weet te houden wordt uitgebreid behandeld in deze samenvatting. Het is bewonderenswaardig hoe hij het voor elkaar heeft gekregen de samenvatting zo nauwkeurig na te maken in FIFA 19. Daar moet ongetwijfeld veel tijd in hebben gezeten.

BRON YouTube

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?