FIFA 19

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 28 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

eSports: Dani Visser van De Graafschap wint eDivisie

Nadat de eredivisie zijn ontknoping heeft gehad, was het nu de beurt aan de edivisie. In een spannende finale wist Dani Visser de felbegeerde schaal te bemachtigen ten koste van Bryan Hessing.

Deze finale werd gespeeld tussen de kampioen van de Xbox One en de kampioen van de PlayStation. Over twee wedstrijden werd er gestreden om het kampioenschap van de edivisie. De eerste wedstrijd begon tam. In een tactisch schaakspel kwam de score uiteindelijk niet verder dan een 0-1 overwinning voor Dani Visser (17) van De Graafschap. Bryan Hessing (28) van Heracles Almelo kwam in de tweede wedstrijd zeer voortvarend uit de startblokken en wist voor rust drie keer te scoren. Daarmee leek de finale gespeeld te zijn, maar Dani Visser knokte zich in de tweede helft terug naar een 3-2 achterstand, waardoor een derde en beslissende wedstrijd nodig was om de winnaar te bepalen. Een golden goal in de derde wedstrijd moest uitsluitsel brengen. Na tien seconden was het bijna Hessing die de overwinning zeker stelde, maar hij scoorde net niet. Vervolgens ging Dani Visser vol in de aanval en hij scoorde een paar minuten later, waardoor hij uiteindelijk de schaal in handen kreeg.

onbekendBron: @edivisie

BRON Eredivisie

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?