eSports: Dani Visser van De Graafschap wint eDivisie

Geplaatst:
Aangepast: 22 mei 2019 20:42

Nadat de eredivisie zijn ontknoping heeft gehad, was het nu de beurt aan de edivisie. In een spannende finale wist Dani Visser de felbegeerde schaal te bemachtigen ten koste van Bryan Hessing.

Deze finale werd gespeeld tussen de kampioen van de Xbox One en de kampioen van de PlayStation. Over twee wedstrijden werd er gestreden om het kampioenschap van de edivisie. De eerste wedstrijd begon tam. In een tactisch schaakspel kwam de score uiteindelijk niet verder dan een 0-1 overwinning voor Dani Visser (17) van De Graafschap. Bryan Hessing (28) van Heracles Almelo kwam in de tweede wedstrijd zeer voortvarend uit de startblokken en wist voor rust drie keer te scoren. Daarmee leek de finale gespeeld te zijn, maar Dani Visser knokte zich in de tweede helft terug naar een 3-2 achterstand, waardoor een derde en beslissende wedstrijd nodig was om de winnaar te bepalen. Een golden goal in de derde wedstrijd moest uitsluitsel brengen. Na tien seconden was het bijna Hessing die de overwinning zeker stelde, maar hij scoorde net niet. Vervolgens ging Dani Visser vol in de aanval en hij scoorde een paar minuten later, waardoor hij uiteindelijk de schaal in handen kreeg.

Bron: @edivisie

Bron: Eredivisie
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 19

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

28 september 2018

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord