FIFA 19

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 28 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

eSports: Heracles Almelo pakt eDivisie-titel

Bryan Hessing (28), die uitkomt voor Heracles Almelo, heeft zich vandaag gekroond tot de kampioen van de Xbox eDivisie. Binnenkort mag hij het opnemen tegen de winnaar van de PlayStation-competitie.

Hessing wist zich na een zege op Feyenoord in de groepsfase direct te plaatsen voor de knock-out ronde. Daarna moest de speler van Heracles nog langs Levey Frederique van Excelsior, die het hem nog moeilijk maakte. Hessing was aan het einde van de dag toch de sterkste: hij won met 5-2. In een bloedstollende finale komt Hessing oog in oog met Den Hamer van FC Groningen. De twee finalisten gaan drie games lang nek aan nek, maar Hessing beslist het in de 68ste minuut van de laatste game. De ontlading bij Hessing is groot: "Deze winst is voor mijn zoontje."

onbekendFoto: @edivisie

Door de winst mag Hessing 850 Global Series Points op zijn naam schrijven. Hierdoor is het vrijwel zeker dat de speler van Heracles een plek in de FIFA19 Global Series Playoffs krijgt. Dit is het voorstadium van de FIFA eWorld Cup. Vanaf mei komt Hessing weer in actie. Dan neemt hij het op tegen Dani Visser (De Graafschap) in de eTribune. Visser won afgelopen december de PlayStation-competitie.

BRON Eredivisie CV

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?