Bit: Jervalin schrijft geschiedenis met Halo 2 LASO challenge

Geplaatst: 4 augustus 2022 14:45

Streamer Jervalin heeft geschiedenis geschreven. Hij heeft de gehele Halo 2 campaign uitgespeeld zonder dood te gaan, terwijl de LASO uitdaging actief was.

Iedereen die Halo 2 gespeeld heeft, weet dat deze first-person shooter meedogenloos moeilijk is op legendary. LASO staat voor Legendary All Skulls On. Oftewel de moeilijkste modus met de meest brute gameplay-modificaties. YouTuber en Streamer Charlie White Jr., beter bekend als Moist Cr1TiKal, bedacht de uitdaging om Halo 2 uitspelen op LASO zonder dood te gaan. Dit was namelijk nog nooit gebeurd in één volledige stream. De winnaar mocht zich opmaken voor de hoofdprijs van 20,000 dollar. Vele Spartans probeerden de uitdaging te voltooien, maar schoten tekort. Het leek er even op dat inderdaad niemand deze uitdaging aan kon, totdat Jervalin het slagveld betrad. De legende voltooide de uitdaging en mag nu de hoofdprijs innen. Dit is de eerste stream, waarin iemand Halo 2 LASO zonder dood te gaan heeft uitgespeeld. Vooral het einde van de video is erg wholesome.

Dat Halo 2 nog steeds zo populair is, is geen toeval. Bekijk hier onze terugblik op Halo 2.

Waag jij je aan de uitdaging? Of speel je liever casual een potje multiplayer? Laat het ons weten in het reactieveld.

Bron: Jarvelin
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo 2

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox

Releasedatum

9 november 2004

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord