eSports: Microsoft kondigt nieuw Halo-toernooi aan voor iedereen

Geplaatst: 11 mei 2020 09:52
Aangepast: 11 mei 2020 09:52

Door de coronapandemie is er tegenwoordig van game-evenementen of eSports niet echt sprake. Microsoft kondigt daarom een nieuw Halo-toernooi aan waar iedereen aan mee kan doen.

Morgen is de dag dat Halo 2: Anniversay op de pc verschijnt. Deze derde game uit de Master Chief Collection wordt later deze maand ook het strijdtoneel van een nieuw toernooi. Microsoft en ontwikkelaar 343 Industries hebben namelijk onthuld dat er een nieuw Halo-toernooi wordt gehouden om het normale leven weer een beetje terug te brengen gedurende de coronapandemie. De MCC Pro Series begint volgende week en bevat een onderdeel voor professionele spelers en een open toernooi waar iedereen aan mee mag doen. Voor zowel de professionele spelers als de niet-profs valt er een geldbedrag te winnen. De winnaars van het open toernooi winnen 250 dollar en kwalificeren zich voor het grote toernooi tegen de professionele teams.

De MCC Pro Series begint 23 mei en vindt vanaf dan wekelijks plaats.

Bron: 343 Industries
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo 2

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox

Releasedatum

9 november 2004

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord