Blindfire krijgt naast aankondiging ook directe release

-

Patsboem, toch een shadowdrop! Tijdens de Xbox Partner Preview is Blindfire aangekondigd en ook meteen gereleased. Tenminste, in early access dan. De game is een typische first person multiplayer shooter, maar dan met unieke twist. Het is namelijk pikdonker en je moet vertrouwen op je gehoor!

Double Eleven, de studio die bijdrages levert aan ontwikkelprocessen van onder andere Red Dead Redemption en Grounded, presenteren en droppen tegelijkertijd Blindfire. De game is momenteel in Early Access fase en dus beschikbaar als download. Qua stijl denk je wellicht direct aan een Ghostrunner 2, en dat nemen we je ook niet kwalijk. De game lijkt er esthetisch namelijk erg veel op. Toch is dit een compleet ander type game. In Blindfire neem je het tegen andere spelers op in een donkere arena. Deze omgevingen staan vol lichtbronnen, maar het doel is juist om die te ontwijken. Degenen die zich in het donker weten te hullen, kunnen vijanden verrassen die niet op hun gehoor vertrouwen.

Blindfire is momenteel beschikbaar als Early Access release op PlayStation 5, Xbox Series en pc. Of het logo van Blindfire zo blijft, is nog te betwijfelen. Ik denk namelijk dat de advocaten bij Cyberpunk 2077's CD Project Red staan te popelen!

Bron: Xbox
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blindfire

Ontwikkelaar:

Double Eleven

Uitgever:

-

Release:

17 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord