Blizzard waagt een derde poging voor een StarCraft-shooter

-

Na twee eerdere mislukkingen probeert Blizzard Entertainment opnieuw een StarCraft-shooter te maken, volgens een nieuw rapport van Jason Schreier.

In een gesprek op IGN’s Podcast Unlocked onthulde Schreier dat een klein team bij Blizzard, onder leiding van Dan Hay (Far Cry), werkt aan een nieuwe StarCraft-shooter. Na eerdere mislukte projecten zoals StarCraft: Ghost en Project Ares blijft de vraag: zal deze poging slagen? De game is nog in een vroeg stadium, maar er is hoop dat deze shooter eindelijk het levenslicht zal zien. Phil Spencer onthulde tijdens de Tokyo Game Show dat StarCraft Remastered en StarCraft 2 naar PC Game Pass komen, wat fans nog meer reden geeft om enthousiast te blijven.

StarCraft Remastered en StarCraft II Campaign Collection Game Pass

Hoewel het nog vroeg is, lijkt Blizzard vastberaden om de StarCraft-franchise nieuw leven in te blazen. We houden onze oren open voor meer nieuws.

Bron: IGN

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot StarCraft: Remastered

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

14 augustus 2017

Reviewscore:

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord