StarCraft-games onderweg naar PC Game Pass

-

Phil Spencer was aan het woord tijdens de Xbox Tokyo Game Show 2024-stream. Hij kwam met een toffe aankondiging: StarCraft komt naar PC Game Pass!

Het gaat om twee games uit deze legendarische franchise: StarCraft: Remastered en StarCraft II: Campaign Collection. Op 5 november kunnen spelers met een PC Game Pass- of een Game Pass Ultimate-abonnement aan de haal met de strategiegames. Via Xbox Wire wordt de franchise opgehemeld - en dat is niet zo gek ook. StarCraft was destijds een enorm invloedrijke game. Het was één van de eerste games die live te zien was op Twitch (die toen nog de naam Justin.tv droeg) en het zette het competitieve gamelandschap op de kaart. In 2018 was StarCraft zelfs onderdeel van de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea. Dit wordt de eerste keer dat Xbox-gamers aan de slag kunnen met StarCraft: Remastered en StarCraft II: Campaign Collection via de platformen van Microsoft.

Langzaam maar zeker worden de Activision|Blizzard-games betrokken bij het Xbox Game Pass-meubilair.

StarCraft Remastered en StarCraft II Campaign Collection Game Pass

StarCraft: Remastered en StarCraft II: Campaign Collection zijn beschikbaar voor de pc.

Bron: Tokyo Game Show
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot StarCraft: Remastered

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

14 augustus 2017

Reviewscore:

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord