Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Starcraft Remastered

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 14 augustus 2017
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Blizzard brengt StarCraft: Cartooned add-on uit

Voor iedereen die graag had willen weten hoe StarCraft eruit zou zien als het in een simpele cartoon-stijl was gemaakt, is er nu goed nieuws. Blizzard brengt namelijk de StarCraft: Cartooned add-on uit.

StarCraft: Cartooned is een officiële add-on voor StarCraft Remastered. Deze add-on transformeert bijna alle graphics van de game in een cartoon-stijl. Deze stijl is geïnspireerd op de tekenstijl van Carbot Animations, een Canadese artiest die op zijn YouTube-kanaal regelmatig parodieën maakt van Blizzard-games. De add-on zorgt ervoor dat alle alle eenheden, gebouwen, speelvelden, menu's en missies in deze nieuwe cartoonachtige tekenstijl te zien zijn. Qua gameplay verandert er echter niets aan de game.

StarCraft: Cartooned is voor een tientje aan te schaffen in de online winkel van Blizzard. Je hebt wel StarCraft Remastered nodig om deze add-on te kunnen gebruiken.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?