Borderlands 2

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 21 september 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Borderlands 2 en Dishonored dit weekend gratis te spelen via Steam

Borderlands 2 en Dishonored zijn dit weekend beide gratis te downloaden en spelen via Steam. Beide games zijn goed voor vele uren aan gameplay en kunnen je het hele weekend bezig houden.

Na dit weekend zijn beide games niet meer speelbaar, maar kun je ze via Steam wel aanschaffen met een flinke korting. Bij aanschaf van Borderlands 2 krijg je tot en met 25 augustus 75 procent korting waardoor de game 7,49 kost. Dishonored is ook tot en met 25 augustus te koop met 75 procent korting en kost hierdoor slechts 3,74.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?