Borderlands: The Handsome Collection

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 27 maart 2015
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Borderlands: The Handsome Collection is goud

2K Games heeft via Twitter laten weten dat Borderlands: The Handsome Collection de gouden-status heeft bereikt, wat betekent dat de game af is.

BorderlandsHC has gone GOLD. Who's ready tot turn up the mayhem next week?

Borderlands: The Handsome Collection bevat HD-versies van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, inclusief alle DLC. De games zijn voorzien van een splitscreen-modus voor vier spelers en bevatten de mogelijkheid om je savegames van de PlayStation 3 mee te nemen naar de PlayStation 4, en die van de Xbox 360 naar de Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?